';

MADEMOISELLE ANNE

Parijs, niet alleen de stad van de liefde maar ook de stad van Anne. Daar start ze haar dag op een idyllisch Frans balkonnetje waar ze geniet van de zon die opkomt. Er hangt een geur van versgebakken brood terwijl de mensen zich naar hun werk bewegen. Parijs, de stad van kunst en literatuur, musea en expedities.

De verschillende arrondissementen hebben elk een unieke sfeer. Maar ondanks alle levendigheid heerst er rust in Parijs. Overal vind je gezellige bistro’s waar Anne geniet van een goed kopje koffie en een lunch; ze houdt van eten! Gezond eten in goed gezelschap. Want eten verbindt en Anne houdt ervan om mensen met elkaar in contact te brengen.

Anne kijkt naar de verschillende mensen die aan haar voorbij gaan. Allemaal hebben ze hun eigen verhaal. De beweging van Anne’s favoriete stad is vergelijkbaar met de beweging die jij als ondernemer ondergaat. Wat kan jij goed? Wat bied je aan en hoe laat je jouw marketing daarbij aansluiten? Wat is je strategie? Zijn jouw doelen duidelijk of zit er een zijde sjaal voor je ogen? Anne geeft je weer focus door die sjaal weg te nemen. Als strategisch marketingconsultant adviseert ze al jaren ondernemers op het gebied van marketing. Daarnaast coacht ze ook andere marketeers.

Dit doet ze met liefde en veel ervaring. In Ierland volgde Anne de studie Innovative Marketing. Daarna (je raadt het al) woonde ze in Parijs. Daar werkte ze als Junior Export Consultant aan verschillende healthcare handelsmissies. Na haar bachelor ging ze aan de slag bij een softwarebedrijf waar ze de marketingafdeling runde. Toch koos ze alsnog voor een masterstudie in het Verenigd Koninkrijk. Hier studeerde ze American Studies met een thesis-specialisatie in food studies. Want ze houdt nu eenmaal van lekker eten, eetculturen en verhalen rondom de eettafel. Door deze reislustige Marketing Mademoiselle stroomt dus zeker ook een sterk vleugje Brabantse gezelligheid.

Marketing is haar passie. Het is haar missie om ondernemers helpen meer te zien. En dit doet ze met een visie waarbij ze veel waarde hecht aan het creëren van die gezelligheid. Anne is een netwerker. Maar ook één op één werkt de energie van Anne aanstekelijk. Ze prikkelt, inspireert en enthousiasmeert. Na een brainstormsessie met Anne ben je gemotiveerd en kan je jouw doelen weer zien. Ze helpt je bij het scherpstellen op jouw ondernemersdroom en ontwikkelt samen met jou een krachtige marketingstrategie waarmee jij die droom waarmaakt. Hiervoor heeft ze haar eigen formule ontwikkeld. Deze bevat alle elementen om jouw business naar een hoger niveau te tillen. Het opent je ogen en helpt je vooruit. Als geen ander weet ze tot de kern te komen waardoor ze in staat is om precies dat te bieden wat jij nodig hebt. Daarvoor kijkt ze verder dan de oppervlakte. Anne maakt connectie en luistert écht naar je.

En het begint allemaal met jouw verhaal. Misschien wel op een gezellig terras daar in het mooie Parijs. Want daar vind je Anne. Je herkent haar aan haar vrouwelijke jurken, stralende voorkomen en vrolijke uitstraling. In haar handtas zitten minimaal drie lippenstiften: rood roze en een elegante pasteltint. Ze draagt altijd hakjes. Maar vergis je niet, op die hak’jes’ staat ze stevig en neemt ze jou mee op reis naar succes!

CURRICULUM VITAE

American Studies (Master of Arts) The University of Nottingham, Nottingham, Verenigd Koninkrijk

International Business and Languages (Bachelor of Commerce) Avans Hogeschool, Den Bosch, Nederland

American Studies in Advanced English (minor) Hogeschool van Utrecht, Utrecht, Nederland

International Business (studie buitenland)  Dundalk Institute of Technology, Dundalk, Ierland

Transfer LBC, Jr. Export Consultant voor handelsmissies: Nederland – Frankrijk in Parijs (werkstage).

Philips Lighting, communicatieplan voor het recycelen van LED-lampen in Frankrijk. Onderzoek uitgevoerd in Parijs (afstudeeronderzoek)

Marketing Assistant Hospital Care  (B.Braun Medicals)

Marketing Executive (FullFact BV)

YPO Marketing Manager for verschillende regio’s for ‘s werelds grootste community voor CEO’s. (2020)

 

FullFact marketingplan 2020 opstellen met focus op online leadgeneratie. Content management en executie. (2019-2020)

 

Philips Healthcare voor de venture My Health Journey content productie en coördinatie voor plug & play leefstijlprogramma’s. (2018)

 

Game Solutions Lab/ &happy als projectmanager de productie van apps en games voor gezondheidsinstellingen managen. Dit gebeurt in co-creatie met de klant. Daarnaast de marketing en communicatie van nieuw bedrijf &happy opzetten. (2018)

 

Philips Healthcare voor de afdeling Customer Services als Global MarCom Manager verschillende (online/social) campagnes opzetten en content produceren. Interne MarCom structuur opzetten en monitoren. Interne communicatie voor Customer Services verzorgen. Event organisatie voor de open dag. (2016-2017)

 

Deltastar Nutrients onderzoek naar afzetmogelijkheden in Frankrijk. Handelspartners zoeken. Marketingplan maken en uitvoeren. Focus op branding en positionering van eigen voedingssupplementenmerk Vitaplex.  De kanalen Bol.com en Marktplaats opzetten. (2016)

Hotel Les Trois Lys  in sabbatical en als vrijwilliger werkzaam in het mooiste hotel particulier in Condom, Frankrijk. Duizendpoot in dit kleine hotel: horeca medewerker, organisator van thema-avonden, bruiloftsfeesten en het ontwikkelen van marketingcampagnes. (2019)

Coaching van Maud marketing coaching van startende ondernemer Maud (2019-2020)

iHUB Ontwikkelplein een gerichte marketingstrategie en contentstrategie formuleren om landelijke bekendheid te creeren voor het nieuwe ouderplatform.  (2019)

De Projectondernemers samen de marketingidentiteit en marketingstrategie vernieuwen volgens De Formule. Coachen van een nieuwe marketingmedewerker. (2018)

Jessica Photography marketingstrategie voor nieuwe doelgroep: high-end klant. Advies en coaching (online) marketing. Hulp bij vinden van partners in Parijs. (2018)

Vida June coaching van eigenaresse om doelgericht haar twee fashion brands te managen. (2018)

Lebesque advies om marketing te optimaliseren. (2018)

vb&t Groep communicatiestrategie en planning voor de groep opzetten. Focus op data-driven marketing. Contentcreatie. Implementeren van nieuwe tools. Focus op het optimaliseren van de B2B-kanalen. Een marketing way-of-working opzetten met interne stakeholders. (2017-2018)

Opslag Thuisbezorgd marketing advies en opzet verbeteringsprojecten. (2017-2018)

Belopen advies en strategie workshops om zaak op te zetten. (2016-2017)

Connect Verandertraject BV marketingadvies en contentcreatie: nieuwsbrieven, feedback forms, website, blogs. (2016-2017)

De PixelTest strategisch marketing advies, contentontwikkeling, videoproductie, social media. (2016-2017).