';

FAQ

De frequently asked questions, ofwel, de veelgestelde vragen. Deze vind je hieronder. Is je vraag onbeantwoord gebleven? Stuur dan even een berichtje via het contactformulier.

De formule kan alleen maar werken als we een langdurige samenwerking aangaan. De minimale periode hiervoor is een half jaar.

Dat is moeilijk om te bepalen zonder elkaar gesproken te hebben. We horen graag jouw verhaal. Neem vooral contact op!

Dat ligt aan de beschikbaarheid van onze mademoiselles. Heb je een voorkeur? Dat kan, geef het aan in het contactformulier of aan de telefoon, dan checken we de mogelijkheden.

Het beste kan je dit horen van onze klanten. Lees op deze website over een van onze cases, of bekijk wat de klanten over ons zeggen.

Een intensieve samenwerking met jou is ons doel. We willen namelijk je sparringpartner zijn en je marketing naar een hoger niveau tillen. We willen dat jij, maar ook je collega’s, meegenomen worden in de continue verbetercultuur. Door intensief samen te werken borgen we dit binnen je organisatie.

Wij denken in mogelijkheden en stellen jouw bedrijf centraal. Vanuit het omni-channel principe zetten we kanalen in die werken voor jouw doelgroep en creëren een uniforme klantenervaring. Dat betekent dat we online marketing met offline marketing combineren en dat hierin de strategie en marketingcommunicatie leidend zijn.